top of page
Søk medisinstudiet ved Charles University, Third Faculty of Medicine i Praha

Søknadsfrist 30. april 2024
Digital opptaksprøve 1. juni 2024

Fritak fra opptaksprøven med 50 skolepoeng eller mer

Charles Uni. logo #2-min (1).png
woman-doctor-wearing-lab-coat-with-steth

SØK OG MELD DEG PÅ OPPTAKSPRØVEN

Det tredje fakultetet ved Charles University tilbyr et fulltidsstudie til skandinaviske studenter som vil studere medisin i utlandet. Medisinstudiet er støttet av lånekassen. For å søke må det avlegges en digital opptaksprøve og leveres en skolesøknad. 
Trykk her for å komme til vår søknadsguide.

Dersom du har 50 skolepoeng eller mer kvalifiserer du for fritak fra opptaksprøven. Les mer her om fritak fra opptaksprøven.

CHARLES UNIVERSITY, THIRD FACULTY OF MEDICINE

Charles University, også kjent som University of Prague, er det eldste og største universitetet i den Tsjekkiske Republikk. Det prestisjefulle universitetet i Praha har en lang tradisjon med å utdanne norske og skandinaviske medisinstudenter. Medisinstudiet ved Charles University gir full legeautorisasjon i hele Skandinavia etter 6 år. Det tredje fakultetet tilhører universitetssykehuset Vinohrady Nemocnice der studentene vil tilbringe deler av studiehverdagen sin.

BLI KJENT MED FAKULTETET

Charles University har tidligere organisert åpen dag på skolen i løpet av våren for å møte de nye Skandinaviske søkerne i Praha. Som et substitutt for dette har skolen opprettet en egen hjemmeside for at søkere skal kunne bli bedre kjent med fakultetet. Trykk her for å komme til siden. 

Hjem: About
Medisinstudiet i Praha  (1).jpg

STUDIET

Charles University Third Faculty of medi

SKOLEN

bottom of page