top of page

Drømmer du om å bli lege og har
lyst til å studere i Praha?

Søk medisinstudiet ved Charles University, Third Faculty of Medicine i Praha 

Charles Uni. logo #2-min (1).png
woman-doctor-wearing-lab-coat-with-steth
Hjem: About

SØK OG MELD DEG PÅ OPPTAKSPRØVEN

Det tredje fakultetet ved Charles University tilbyr et fulltidsstudie til skandinaviske studenter som vil studere medisin i utlandet. Medisinstudiet er støttet av lånekassen. For å søke må det avlegges en digital opptaksprøve og leveres en skolesøknad. 
 Trykk her for å komme til vår søknadsguide.

Opptaksprøven for skoleåret 2024/2025 vil bli avholdt digitalt i mai 2024. 

CHARLES UNIVERSITY, THIRD FACULTY OF MEDICINE

Charles University, også kjent som University of Prague, er det eldste og største universitetet i den Tsjekkiske Republikk. Det prestisjefulle universitetet i Praha har en lang tradisjon med å utdanne norske og skandinaviske medisinstudenter. Medisinstudiet ved Charles University gir full legeautorisasjon i hele Skandinavia etter 6 år. Det tredje fakultetet tilhører universitetssykehuset Vinohrady Nemocnice der studentene vil tilbringe deler av studiehverdagen sin.

BLI KJENT MED FAKULTETET

Charles University har tidligere organisert åpen dag på skolen i løpet av våren for å møte de nye Skandinaviske søkerne i Praha. Som et substitutt for dette har skolen opprettet en egen hjemmeside for at søkere skal kunne bli bedre kjent med fakultetet. Trykk her for å komme til siden. 

Medisinstudiet i Praha  (1).jpg

STUDIET

Charles University Third Faculty of medi

SKOLEN

bottom of page